Follow Up

Follow up is dé Get Together van de deelnemers en alumni van de Opvolgersacademie. Follow Up brengt jaarlijks de jonge talenten samen die in hun familiebedrijf een rol hebben opgenomen of nog zullen opnemen, en biedt hen de gelegenheid bij te leren en ervaringen uit te wisselen rond een actueel thema. De Captains of Industry van morgen ontmoeten er elkaar in een informeel kader met een topspreker en enkele interessante getuigenissen. Follow Up wordt gratis aangeboden door het Instituut voor het Familiebedrijf en zijn partners.

In 2018 luidde het thema van de avond: Work-life, samen maken we de balans op. Want hoe combineert men in een familiebedrijf hard werk en privé tijd? Hoe gaan we om met de druk en de verantwoordelijkheid van een rol binnen het familiebedrijf? Slagen we erin om voldoende tijd te hebben voor familie, vrienden en ontspanning? Aan de hand van een keynote speech door Elke Geraerts en enkele interessante getuigenissen kwamen we er alles over te weten.

Follow Up 2018 was meer dan geslaagd, de sfeer uiterst gezellig en de sprekers wisten iedereen te bekoren. Hieronder vind je een terugblik op deze aangename avond, met fotoverslag.

Tot volgend jaar, op 9 mei 2019!

 

Bekijk het fotoalbum van Follow Up 2018

Bekijk het verslag van Follow Up 2018