Dag van het Familiebedrijf

De Dag van het Familiebedrijf is hét jaarlijkse treffen voor al wie actief is in een familiebedrijf. Het evenement heeft telkens plaats in oktober en is bedoeld voor bedrijfsleiders en bestuurders van familiebedrijven, maar ook voor hun medewerkers.

Op de Dag van het Familiebedrijf staat telkens één thema centraal. In het verleden ging het ondermeer om best practices voor families met een bedrijf, opvolging en jongeren in familiebedrijven, groei en waardecreatie door familiebedrijven, de rol van vrouwen in het familiebedrijf, samenwerking in het familiebedrijf… In 2018 draait alles rond de groei van het familiebedrijf: Wat als uw familie en uw familiebedrijf groter worden?

Het thema wordt telkens geïllustreerd aan de hand van relevante en boeiende cases van familiale bedrijfsleiders en interventies van andere deskundigen, die hun ervaringen en inzichten delen. IFB kiest niet voor zware theoretische beschouwingen, maar wel voor inspirerende praktijkverhalen. Uiteraard is er ook veel ruimte voor interactie en netwerking.

Wat als uw familie en uw familiebedrijf groter worden?

• Hoe blijven we ondernemend?
• Hoe blijven we innoveren?
• Hoe houden we de familie op 1 lijn?
• Hoe passen we onze rapportering aan?
• Hebben we een raad van bestuur of een raad van advies nodig?

Een antwoord op al deze vragen krijgt u op de volgende Dag van het Familiebedrijf op dinsdag 2 oktober 2018.

Benieuwd naar het verslag of de foto's van de vorige, meer dan geslaagde editie van de Dag van het Familiebedrijf? Of wenst u zich al in te schrijven voor de volgende editie op 2 oktober? Klik dan verder via onderstaande links.

Inschrijven

Klik hier voor de uitnodiging

Bekijk het fotoalbum van de Dag van het Familiebedrijf 2017