Dag van het Familiebedrijf

De Dag van het Familiebedrijf is hét jaarlijkse treffen voor al wie actief is in een familiebedrijf. Het evenement heeft plaats op 1 oktober 2019 en is bedoeld voor bedrijfsleiders en bestuurders van familiebedrijven, maar ook voor hun medewerkers.

Op de Dag van het Familiebedrijf staat telkens één thema centraal. In het verleden ging het ondermeer om best practices voor families met een bedrijf, opvolging en jongeren in familiebedrijven, groei en waardecreatie door familiebedrijven, de rol van vrouwen in het familiebedrijf, samenwerking in het familiebedrijf… In 2018 draaide alles rond de groei van het familiebedrijf.

Het thema wordt telkens geïllustreerd aan de hand van relevante en boeiende cases van familiale bedrijfsleiders en interventies van andere deskundigen, die hun ervaringen en inzichten delen. IFB kiest niet voor zware theoretische beschouwingen, maar wel voor inspirerende praktijkverhalen. Uiteraard is er ook veel ruimte voor interactie en netwerking. Afsluiten doen we dan ook steevast met een heerlijk walking dinner.

 

Benieuwd naar de foto's van de vorige, meer dan geslaagde editie van de Dag van het Familiebedrijf? Of wenst u informatie over de volgende editie in 2019? Klik dan verder om het verslag of fotoalbum te raadplegen, of contacteer ons via evenementen@familiebedrijf.be.

Lees het verslag van de Dag van het Familiebedrijf 2018

Bekijk het fotoalbum van de Dag van het Familiebedrijf 2018

De Opvolgersacademie, met de steun van onze structurele partner