Dag van het Familiebedrijf

De Dag van het Familiebedrijf is hét jaarlijkse treffen voor al wie actief is in een familiebedrijf. Het evenement heeft telkens plaats in oktober en is bedoeld voor bedrijfsleiders en bestuurders van familiebedrijven, maar ook voor hun medewerkers.

Op de Dag vanhet Familiebedrijf staat telkens één thema centraal. In het verleden ging het ondermeer om best practices voor families met een bedrijf, opvolging en jongeren in familiebedrijven, groei en waardecreatie door familiebedrijven, de rol van vrouwen in het familiebedrijf,…

Telkens ontdekt u meer over het thema via boeiende cases van familiale bedrijfsleiders en andere ervaringsdeskundigen die hun ervaringen en inzichten delen. IFB kiest niet voor zware theoretische beschouwingen, maar wel voor inspirerende praktijkverhalen. Uiteraard is er ook veel ruimte voor interactie en netwerking.

Samenwerken in het familiebedrijf

Samenwerken is erg belangrijk voor het succes van familiebedrijven. Bovendien neemt samenwerking in familiebedrijven vele vormen aan. Zowel tussen generaties, tussen broers en zussen en tussen neven en nichten.

Op de Dag van het Familiebedrijf brengen we in kaart welke de succesfactoren zijn voor samenwerking en hoe die best wordt georganiseerd en gestructureerd.

Het thema wordt traditiegetrouw geïllustreerd met relevante cases en interventies van deskundigen.

Programma dinsdag 3 oktober 2017

17.30u: onthaal
18.00u: start programma
20.30u: walking dinner

Programma:

  • Modellen en succesfactoren voor samenwerken in het familiebedrijf:
    Frederik Anseel, professor organisational behaviour King's College Business School of London, Jozef Lievens en Patrick de Schutter
  • Drie familiebedrijven getuigen:
  • IFB en partners werpen een blik op de toekomst

Locatie

Omwille van het circulatieplan in de stad Gent is de Handelsbeurs op de Kouter 29 in Gent enkel te bereiken via R40 en Kortrijksepoortstraat. U kan betalend parkeren in de ondergrondse parking Kouter of de Center Parking in de Korte Meer.

Inschrijving

Schrijf snel in via onderstaande link. Voor €90 (excl. btw) krijgt u: nieuwe inzichten over samenwerken in het familiebedrijf, een walking dinner én een waardevol netwerkmoment. Dit evenement is exclusief voor familiale ondernemers!

Klik hier om de uitnodiging te bekijken. 

Schrijf nu in